Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، اسلام به عنوان كامل‌ترین دین آسمانی، خط سیری مستقیم و آزاد برای دستیابی به كمال انسانی برای افراد بشر در این دنیای خاكی ترسیم كرده است. هر كدام از دستورات و احكام این آیین الهی، راهی برای دستیابی به غایت هدف خلقت بشر است كه تنها در سایه پیروی از این آیین می‌توان به آن‌ها دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهم‌ترین احكامی كه خداوند برای بندگان خود فرض قرار داده است، روزه‌داری است. روزه‌ای كه از طریق آن انسان بتواند به تهذیب نفس خویش بپردازد و به آن هدف غایی كه مطلوب پروردگار عالم است دست یابد.

رمضان؛ چشمه جوشان رحمت الهی

خداوند متعال رمضان را چشمه جوشان رحمت خویش قرار داد تا از این طریق هر كس به حد ظرف خویش از این چشمه متنعم شده و طی طریق عشق و بندگی كند. به راستی یك ماه روزه‌داری و تقوا می‌تواند راه‌های آسمان را به راحتی برای انسان باز كند تا آنجا كه انسان فاصله‌ای میان خود و معبود نبیند.

و در نهایت عید فطر، جشن بندگی است كه انسان روزه‌دار پس از یك ماه تهذیب نفس و تقوا و صیام برپا می‌كند تا از این طریق مابقی راه‌های نرفته را طی كند. آری! عید فطر، پاداش افطارهای خالصانه و به جاست، مُهر قبولی انفاق‌های با قصد قربت و پایان‌نامه دوره ایثار و گذشت در مسایل مالی است و فطر، در حقیقت عید خداجویی و خداترسی و خداپرستی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امین رصاف، مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایكنا ضمن تبریك فرا رسیدن جشن عید بندگی گفت: یكی از اعیادی كه به معنای واقعی خداوند متعال عید و روز شادی قرار داده، عید فطر است.

بهترین پاداش روزه‌داران، دستیابی به رضایت الهی است

وی با یادآوری اینكه در تعالیم دینی ما آن روزی كه انسان در آن گناه نكند، عید اعلام شده است، افزود: روزه‌دارانی كه 30 روز خداوند را عبادت و اطاعت كرده‌اند در حقیقت خداوند از زحمات آن‌ها در این روز قدردانی می‌كند كه بهترین پاداش و قدردانی آزادی انسان‌های روزه‌دار از آتش جهنم و اعطای بهشت جاویدان را به آن‌ها و همچنین دستیابی به رضایت الهی است.

رصاف اظهار كرد: كسانی كه اهل دقت و معنویت هستند توجه خاصی به این روز دارند؛ روزی كه ثواب‌های عظیم از سوی خداوند متعال برای شب و روزش در نظر گرفته شده انسان باید دقت بیشتری داشته باشد كه بتواند از این روز حداكثر بهره را ببرد.

تفكر؛ مهم‌ترین عبادت روز عید فطر

دبیر جامعه اساتید حوزه‌های علمیه فارس بیان كرد: بسیار شایسته است كه انسان در این روز اهل تفكر و تأمل باشد كه این30 روز كه توانست اطاعت خدا كند بسیار زود گذشت و پاداشش را در روز عید دریافت كرد و در ادامه این ماه باید بداند كه روزها بسیار زود می ‌ذرد و باید در این راه كارنامه خوبی را برای خود رقم زند.

وی ادامه داد:‌ با تمام این تفاسیر، اینكه انسان عید را با معصیت همراه كرده و گمان كند كه دیگر تمام شد اشتباهی است كه ممكن است برای عده اندكی به وجود آید و بسیار حسرت‌آور است كه انسان باغی را كه آباد كرده است بخواهد در روز عید آن را به آتش بكشد.

رصاف با تأكید بر اینكه باید انسان آنچه را كه در این راه به دست آورده، با تمام وجود محاسبه كند، گفت:‌ بهترین عمل برای اینكه انسان بتواند آنچه كه گفته شد را به دل بسپارد، تفكر است كه در اسلام ثواب یك ساعت تفكر برابر با هفتاد سال شمرده است و این به خاطر آن است كه انسان بتواند برای ادامه مسیر خودش راهی را انتخاب كند و مسیری نرود كه پایانش حسرت باشد.

مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم یادآور شد: در روایات اسلامی آمده است ساعات شبانه‌روز انسان در قیامت طبقه‌‌بندی شده است؛ در قیامت انسان وقتی لحظه و ساعاتی كه در آن عبادت انجام داده است، را مشاهده می‌كند، آنچنان سرور و شعفی در دلش ایجاد می‌شود كه از شور و شعف بهشت بسیار بیشتر است و لحظاتی كه انسان بر گناه بوده است و آنچنان حزن به دلش می‌آید كه از آتش جهنم بسیار سوزانتر است و آن لحظاتی كه انسان نه در معصیت و نه عبادت باشد در حسرتی سنگین خواهد بود.

پایان زحمات و عبادت انسان در رمضان، دستیابی به لذت‌های معنوی ماندگار است

وی افزود: وقتی پایان زحمات و طاعات و عبادت انسان لذت‌های معنوی ماندگار است باید در ادامه مسیر بداند كه با هر سختی آسانی است همان‌طور كه خداوند نیز فرمود «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یسْرًا؛ آرى با دشوارى آسانى است» (آیه 6 سوره شرح). روزه‌دار 30 روز عبادت را طی كرد و امروز ثواب خود دریافت می‌كند و اگر این پاداش را محافظت كند به پاداش بسیار بزرگتری كه بهشت جاویدان و رضایت پروردگار است دسترسی پیدا خواهد كرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات دریافت گواهینامه یک‌روزه موتور

پلیس راهور برای گواهینامه دار کردن حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار موتور سوار بدون گواهینامه در حال اجرای طرح ویژه ای است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، یکی از معضلات ترافیکی شهر تهران موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه هستند. طی سالیان گذشته ازسوی پلیس راهور تهران بزرگ برای کنترل این موضوع طرح‌های مختلفی اجرا شده است که هرچند بی‌تأثیر نبوده، اما علاج کار هم نبوده است. بخش زیادی از راکبان موتورسیکلت با وجود داشتن مهارت کافی و لازم برای اخذ گواهینامه، مواردی، چون هزینه بالا و زمان‌بر بودن فرایند گرفتن گواهینامه را دلیل مقاومت‌شان برای گرفتن گواهینامه عنوان می‌کنند.

در همین راستا مدتی است که طرح جالبی توسط مرکز صدور گواهینامه فراجا در چند شهر کشور از جمله تهران اجرا می‌شود که طی آن دارندگان موتورسیکلت فاقد گواهینامه د رصورت داشتن مهارت کافی و احراز شرایط، می‌توانند با پرداخت مبلغی بسیار کمتر از آنچه باید در فرایند دریافت گواهینامه عادی پرداخت کنند، یک‌روزه صاحب گواهینامه شوند.

۱۰۵ هزار ثبت‌نام، حدود ۱۰۰ هزار صدور گواهینامه

رئیس مرکز صدورگواهینامه راهور فراجا در خصوص تعداد افراد متقاضی و میزان گواهینامه‌های صادر شده در قالب این طرح برای موتورسیکلت‌سواران تهرانی هم گفت: «درخصوص این طرح و میزان موفقیت آن ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که اگر قرار بود با استفاده از همان روش قدیمی صدور گواهینامه برای گواهینامه‌دار کردن راکبان موتورسیکلت فاقد گواهینامه اقدام کنیم، بدون درنظر گرفتن افرادی که در ادامه اضافه می‌شوند و با فرض ثابت ماندن این عدد، با درنظر گرفتن مواردی، چون ظرفیت پذیرش و زمان آموزش و هزینه‌ها، این کار حدود ۴۹ سال زمان می‌برد.»

سرهنگ کرمی‌اسد در ادامه افزود: «تا به امروز ۱۰۵ هزار نفر از شهر تهران در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. از این تعداد تا به امروز ۹۹ هزار و ۷۴۵ جلد گواهینامه برای موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه صادر شده است.»

طرحی ویژه موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه

سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا درخصوص این طرح می‌گوید: «طرح یک‌روزه گواهینامه با عنوان «طرح ویژه صدور گواهینامه برای موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه» از حدود یک‌سال قبل درحال اجراست. در این طرح فقط موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه می‌توانند با ورود به سایت و ثبت‌نام در مدت یک‌روز با پشت سر گذاشتن مراحل مختلف معاینه پزشکی، تأیید مهارت و آزمون نظری و عملی گواهینامه خود را دریافت کنند. به‌عبارت دیگر شرط اصلی برای پذیرش فرد این است که درحال حاضر موتورسوار باشد؛ یعنی موتورسیکلتی که مشخصات آن در سامانه ثبت می‌شود، باید به نام فرد متقاضی یا والدین او باشد. سایر افراد باید از طریق همان روش معمول برای گرفتن گواهینامه اقدام کنند. تمام مراحل این طرح به‌صورت سیستمی و بدون دخالت عامل دستی بوده و دیگر خبری از کاغذبازی و بایگانی و مواردی از این دست نیست.»

۱۲۵۰۰۰۰ موتورسیکلت‌سوار فاقد گواهینامه در پایتخت

رئیس مرکز صدورگواهینامه راهور فراجا درخصوص تعداد موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه در شهر تهران افزود: «طبق ارزیابی صورت گرفته در مرداد سال گذشته که زمان آغاز طرح است، یک‌میلیون‌و ۲۵۰ هزار نفر موتورسیکلت‌سوار فاقد گواهینامه رانندگی موتورسیکلت در تهران حضور دارند.»

سرهنگ کرمی‌اسد درخصوص میانگین روزانه مراجعه موتورسیکلت‌سواران تهرانی فاقد گواهینامه نیز می‌گوید: «به‌طور میانگین و با توجه به ظرفیت موجود، در قالب این طرح روزانه به حدود ۲ هزارمتقاضی تهرانی خدمات ارائه می‌شود.»

اجرای طرح از مرداد ۱۴۰۲ در تهران

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در خصوص زمان آغاز اجرای این طرح افزود: «اردیبهشت سال ۱۴۰۲ یعنی حدود یک‌سال قبل بود که این طرح به‌صورت آزمایشی در یکی از آموزشگاه‌های شهر تهران اجرا شد و بازخورد‌های خوبی از آن دریافت کردیم. بعد از اجرای این طرح آزمایشی به‌مدت یک تا ۲‌ماه در یکی از آموزشگاه‌های شهر تهران، این طرح به‌صورت آزمایشی در استان سمنان اجرا شد تا در سطحی کلان‌تر مشکلات و نواقص احتمالی مربوط به آن احصا شود. در ادامه طرح در استان‌های مختلف اجرا شد تا اینکه در مرداد ۱۴۰۲ نوبت به شهر تهران رسید.»

مشارکت ۱۴ آموزشگاه شهر تهران در اجرای طرح

سرهنگ احمد کرمی‌اسد درباره اجرای این طرح در شهر تهران، گفت: «برای اجرای طرح همایشی با حضور تمام آموزشگاه‌های موتورسیکلت در سراسر کشور برگزار شد که حدودا شامل ۱۷۰ آموزشگاه بود. در این همایش با توضیح درخصوص نحوه اجرای طرح، از آموزشگاه‌هایی که تمایل به همکاری داشتند دعوت به عمل آمد تا در اجرای طرح مشارکت کنند که در مجموع حدود ۹۰ آموزشگاه اعلام آمادگی کردند. در ادامه با توجه به استقبال خوبی که از سوی موتورسیکلت‌سواران صورت گرفت، امروز ۱۴ آموزشگاه موتورسیکلت شهر تهران در اجرای این طرح مشارکت دارند.»

دیگر خبرها

  • فیلم| جست و جوی ۱۷ روزه برای یافتن «سبحان»
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • یادواره ۵۸ شهید روحانی و طلبه در شاهرود
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • جزئیات دریافت گواهینامه یک‌روزه موتور
  • کارگاه یک روزه جوانی جمعیت برگزار می شود